El CF Mollet s’assegura la permanència a Primera Catalana

Després de la victòria contra el Montcada (1-0), els molletans afronten les dues últimes jornades de lliga amb l’objectiu d’escalar el màxim de posicions.

El CF Mollet s’ha assegurat matemàticament la permanència a Primera Catalana a falta de dues jornades per al final de la competició. Diumenge a la tarda, els homes d’Albert Cámara rebien l’equip cuer de la taula, el CD Montcada. Amb un gol de penal, transformat per Cristian Garcia al minut 74, els molletans aconseguien la victòria en el matx i rubricaven la permanència un any més a Primera Catalana. És la 5a temporada que el CF Mollet disputarà en aquesta categoria.

 

El partit contra el Montcada va ser relativament plàcid per al CF Mollet. Els visitants no es van acostar amb perill a la porteria de Pol Flores. Arroyo va provocar el penal en una jugada clara i perillosa, i Cristian va marcar l’únic gol del partit. Amb la tranquil•litat de la permanència assolida, els molletans afronten les dues darreres jornades amb l’objectiu d’escalar posicions en la classificació. Actualment ocupa el 9è lloc de la taula, amb 45 punts. En la pròxima jornada s’enfronta a l’Escala, 6è classificat.

 

Per altra banda, durant la mitja part del partit, el club va descobrir dues plaques a l’entrada del Camp Municipal del Germans Gonzalvo. Aquestes són la placa commemorativa del Centenari; i una placa que acredita el CF Mollet UE com a club formador oficial del FC Barcelona i el CF Damm.

Edicions locals