Chacón: “Monràs és un dels millors alcaldes de Catalunya”

Divendres unes 300 persones omplien el Mercat Vell per escoltar a Josep Monràs i a Carme Chacón posar sobre la taula diversos temes d’actualitat com, per exemple, l’emergència de nous partís polítics, la independència o el “canvi de jaqueta”.

L’exministra de Defensa d'Espanya entre 2008 i 2011, Carme Chacón, visitava divendres la nostra ciutat per donar suport a la candidatura dels socialistes i, sobretot, a l’actual alcalde de Mollet. “Josep Monràs és un dels millors alcaldes de Catalunya”, va repetir en reiterades ocasions. “Monràs té competència, compromís, honestedat, dignitat, decència pública i un projecte de ciutat” continuava Chacón.

 


De la seva banda, Monràs assegurava tenir “bones sensacions” ja que “la gent se m’apropa pel carrer per dir-me que compta amb mi una vegada més”.

 


Durant la xerrada entre Chacón i Monràs, la número 2 de la llista, Mireia Dionisio, posava diversos temes sobre la taula. En primer lloc van parlar sobre el sorgiment de noves formacions polítiques. “M’agrada el pluralisme ideològic però si venen nous partits que vinguin a contribuir, no com passa a Andalusia que ni governen ni deixen governar”.

 


Sobre el tema de la independència, Chacón declarava que “porten 4 anys prenent-nos el pel. Prou ja!”. Monràs recordava que “ara no ens estem jugant el futur de Catalunya” i manifestava que “jo no sóc independentista i no me n’amago”.

 


Un altre dels temes que es posava sobre la taula era el canvi de partit polític que han fet moltes persones a nivell nacional i molletà. Chacón opina que “algú que es presenta a càrrecs similars moltes vegades no li agraden els ideals sinó el poder”. Monràs assegurava que repassant les llistes “veig noms que no estan pel projecte polític sinó per rancúnia i els projectes amb rancúnia no tenen recorregut.

 

Edicions locals