Els socialistes presenten propostes sobre participació, transparència, esport i gent gran

Durant els dies previs a les eleccions municipals els socialistes estan presentant alguns dels eixos més importants del seu programa electoral.

“Ens avala la feina feta” és el lema amb el que els socialistes presenten totes les seves propostes. En referència a temes de participació ciutadana, els socialistes asseguren que impulsaran processos participatius sobre temes d’interès general, així com processos d’avaluació dels serveis públics municipals. També volen implicar a la ciutadania en el procés d’elaboració dels pressupostos municipals. El PSC de Mollet també proposa impulsar el Registre Municipal de Voluntariat.

 


Sobre temes de transparència asseguren que publicaran tots els processos de contractació municipal i totes les despeses de serveis; continuaran amb la congelació dels salaris de l’equip de govern per sota de l’import màxim que estableix la llei; i reduiran les aportacions als grups municipals amb representació al Consistori, entre d’altres aspectes.

 


En referència a temes esportius, un dels temes més destacats que els socialistes encabeixen en el seu programa electoral és promoure un acord amb el Servei Català de Salut per incloure la pràctica esportiva en les receptes mèdiques. També, faran millores en equipaments esportius, habilitaran nous espais a la Pista Municipal d’Atletisme, cobriran la pista exterior del Pavelló de Plana Lledó i construiran noves pistes de petanca a Can     Borrell, entre d’altres aspectes. També, els PSC de Mollet proposa la creació de la Fundació de l’esport molletà, que tindrà per objectiu buscar recursos per a les entitats esportives molletanes.

 


Per protegir a la gent gran de la nostra ciutat, els socialistes molletans proposen instal·lar a les llars on viu una persona gran sola, detectors de fum. També proposen oferir formació universitària adaptada a gent gran, tot cercant convenis amb les universitats. Una altra de les propostes més destacades en aquest àmbit és la construcció de 100 pisos a Can Borrell adreçats a persones grans.

 

Edicions locals