El Forn José Luis fa entrepans XXL

c. Francesc Layret, 16 - Tel. 93 315 45 32

El Forn José Luis, situat al barri de Can Borrell, no deixa d'innovar i d'adaptar els seus productes a les necessitats del seus clients. Fa uns mesos va començar oferint, els divendres al vespre, una àmplia varietat de montaditos per només 1 euro. Ara segueix ampliant la seva gamma de productes i els divendres i els dissabtes al vespre també ofereix entrepans XXL.

 


Els entrepans del Forn Jose Luis estan realitzats amb una barra de pa rústica de mig quilo, 55 cm de llargada i molt cruixent i saborós, ja que el pa està cuit al moment al mateix establiment.   Podràs triar entre una dotzena d'entrepans diferents com, per exemple, el 'Bocata José Luis' (amb pernil, llom i pebrot), el 'Bocata Ivan' (hamburguesa, formatge i ou ferrat); el 'Bocata Rocío' (bacon, llom i formatge); i el 'Bocata Marga' (frankfurt XXL, bacon i formatge), entre molts d'altres. I no oblidis que al Forn José Luis sempre podràs personalitzar el teu entrepà i demanar que inclogui els ingredients que més t'agraden.

 


Com a novetat, al Forn José Luís també realitzen bikinis XXL com, per exemple, el 'Bikini Perla' (ou dur, enciam, pollastre i maionesa); el 'Bikini Lisa' (pernil dolç, formatge i ou ferrat); o el 'Bikini Marisol? (tonyina, ou dur, enciam i pollastre). Visita'ls també durant els vespres de divendres i dissabte (de 20h a 23h) i gaudiràs dels seus entrepans.

 

Edicions locals