Jornada de reflexió popular a Pau Casals

La Plaça Catalunya acollirà una jornada de reflexió promoguda per l’Assemblea Popular de Mollet el dia abans de les eleccions municipals.

L’Assemblea Popular de Mollet (APM) convoca a la ciutadania dissabte, a les 20h, a realitzar una assemblea de reflexió abans de les eleccions municipals que tindran lloc el dia següent. Així, la Plaça Pau Casals tornarà a viure l’escenari de fa 4 anys omplint-se de gent per debatre sobre la situació política i social de l’actualitat. L’objectiu d’aquesta trobada és, segons expliquen des de l’APM “fer balanç d’aquesta peculiar legislatura”. La trobada també pretén “posar sobre la taula un altre cop la gran reivindicació del teixit popular i juvenil de Mollet: la constitució d’un Ateneu Popular autogestionat que serveixi de casa dels moviments socials i de refugi pel jovent que no té on desenvolupar les seves ambicions i projectes”.

 


La jornada de reflexió promoguda tancarà amb una botifarrada popular en solidaritat amb la vaga indefinida dels treballadors de Movistar. A més, per amenitzar la vetllada el cantautor Guillem Joan oferirà un concert per a tots els assistents.

Edicions locals