Tot a punt per a la tercera edició de ‘Mollet és Fira’

Els dies 30 i 31 de maig la plaça Major acollirà ‘Mollet és Fira Gourmet’ . El 13 i 14 de juny serà el torn de ‘Mollet és Fira Motor’, que s’instal·larà a l’avinguda Llibertat, la rambla Balmes i el parc de les Pruneres. La darrera fira sectorial, ‘Molle

A finals d’aquest mes s’engega la tercera edició de ‘Mollet és Fira’ com a gran aparador de l’activitat econòmica de Mollet. El teixit comercial de la ciutat i l’Ajuntament impulsen aquest model firal que enguany supera les expectatives inicials del consistori, amb 300 establiments inscrits actualment, però aquesta xifra pot augmentar ja que encara no ha finalitzat el termini d’inscripció. Un dels factors que ha incidit en aquest creixement ha estat que més del 80% del comerços que van participar a la passada edició, han volgut repetir aquest any.

 


La primera fira sectorial de ‘Mollet és Fira’ tindrà lloc l’últim cap de setmana del més de maig i estarà dedicada a l’alimentació. Així, la plaça Major acollirà durant el dissabte 30 i el diumenge 31 desenes de comerços que mostraran els seus productes al carrer dins la fira ‘Mollet és Fira Gourmet’.

 


El segon cap de setmana de juny tindrà lloc ‘Mollet és Fira Motor’, que s’ubicarà a l’avinguda llibertat i al parc de les Pruneres. Aquesta fira mostrarà el passat, present  i futur del vehicle rodat. En aquesta ocasió, també hi haurà la segona edició de la Llotja del Vehicle Antic amb espais on es mostraran motocicletes antigues i catalanes (Ducson, Mymsa, Derbi i Rieju) i cotxes americans.

 


La darrera fira sectorial és ‘Mollet és Fira Comerç i Qualitat de Vida’, que se celebrarà l’últim cap de setmana de juny, tot coincidint amb l’inici del període de rebaixes estivals. Aquesta fira es desenvoluparà al parc de les Pruneres i a la rambla Balmes.

 


A més de les tradicionals fires sectorials també es realitzen campanyes de promoció amb sorteigs i premis. Així, enguany també es desenvoluparà el ‘Gran sorteig Mollet és Fira’, amb 6 premis de 1.000 euros per comprar a Mollet; el premi ‘Rasca i Guanya’, on realitzant alguna compra s’obtindran premis directes; i els ‘Premis Mollet és Fira’, patrocinats per Bon Preu, JFC Car Audio i l’Hotel Ibis.

Edicions locals