Monràs: “No apostem per un espai públic d’aparador sinó de convivència”

El PSC de Mollet presenta les propostes sobre l’espai públic durant l’últim dia de campanya electoral.

Els socialistes molletans tancaven les presentacions sobre els diferents eixos del seu programa electoral parlant de l’espai públic. “Volem un espai públic de convivència, cohesionat i on cada dia hi hagi activitat social”, explicava l’alcaldable del PSC, Josep Monràs. Entre les propostes destaca l’eixamplament de l’últim tram de la rambla Balmes, concretament el tram comprès entre l’IES Aiguaviva i just abans d’arribar a l’estació de Renfe. “Aquest és un projecte que tenim pensat i que hem d’acabar de parlar amb els propietaris privats per desenvolupar-lo”, explica Monràs.

 


A més d’aquesta ampliació del final de la rambla, el PSC seguirà demanant al Ministerio de Fomento que realitzi les obres pertinents a l’estació de Renfe de Mollet-Sant Fost perquè, a banda de millorar la seguretat a l’estació, també millori la connectivitat entre Mollet i el riu Besòs i, en conseqüència, amb els municipis veïns. “Hi ha propostes que no depenent de l’Ajuntament, sinó d’altres administracions o de la iniciativa privada però nosaltres potenciarem i ajudarem perquè això es pugui desenvolupar”, explica Monràs.

 


Altres propostes sobre l’espai públic són el desenvolupament de la zona de El Calderí, l’ampliació de la zona de vianants als carrers de l’entorn de l’església de Sant Vicenç, l’ampliació de carrils bici, la millora de diferents places de Mollet (plaça de la Gavineta, pl. Josep Irla, plaça dels Voluntaris Olímpics, parc de Lluis Companys, passeig Cesc Bas, entre d’altres) i la posada en marxa de la targeta ‘Hores Blaves’, que ofereix temps gratuït a les zones blaves als usuaris que no tinguin sancions municipals de trànsit.

 

Edicions locals