Turull tanca la campanya a Mollet

El portaveu del grup parlamentari de Convergència i Unió al Parlament de Catalunya, Jordi Turull, visita Mollet per tancar la campanya electoral de CiU de Mollet i donar suport al seu alcaldable, en Joan Daví.

“Creiem molt en el Joan, no des d’ara, sinó des de fa molt temps, perquè és una persona preocupada per les persones, treballador i honest”, explicava el portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, qui també es mostrava positiu durant l’últim dia de campanya: “En Joan sempre es preocupa per la gent i no apareix només els últims 15 dies abans de les eleccions i això la gent ho apreciarà”. Entre totes les qualitats de l’alcaldable de la formació, Turull en destacava la preocupació per a les persones i la voluntat per ajudar. “Aquest és l’alcalde que necessita Mollet”, concloïa.

 


De la seva banda, l’alcaldable de CiU, Joan Daví, es mostrava positiu i amb ganes de liderar la ciutat, tot i que reconeixia que “fins l’últim moment no hi ha res decidit”. En referència a la campanya electoral, Daví explicava que durant aquests 15 dies s’han repartit 15.000 programes electorals perquè els ciutadans puguin conèixer les propostes concretes però que la feina feta s’està desenvolupant durant anys. “Hem sortit al carrer per copsar les necessitats de la gent i poder-les traslladar com a propostes. Hem volgut que les persones siguin els ulls dels polítics i que ens ajudin a veure els problemes i necessitats”.

 


Per últim Daví refusava de criticar a altres formacions polítiques i assegurava que “nosaltres hem realitzat una campanya en positiu per oferir el millor a la ciutat de Mollet”.

 

Edicions locals