Monràs: “Les eleccions deixen una composició del plenari molt fragmentada i complicada”

El PSC explica que els resultats de les eleccions municipals no han estat bons, tot i ser la força més votada a la ciutat.

El Partit Socialista de Mollet ha estat la formació que més suport ha obtingut en les eleccions municipals que es van celebrar diumenge, amb 5.338 vots, que representen un 26,36% dels vots totals. “Els resultats no han estat bons però, tot i així, el Partit Socialista segueix sent la primera força a Mollet, amb uns 500 vots més que la segona força”, explicava el cap de llista socialista, Josep Monràs, un cop coneguts els resultats finals. Monràs declarava que s’esperaven “una davallada de regidors però no pas aquest resultat”. En total, els socialistes molletans han aconseguit 7 regidors, igual que Canviem Mollet, la segona força més votada. Així, els PSC perd 5 regidors i passa de 12 a 7.

 


Aquest panorama deixa una situació “fragmentada", "difícil” i “sense majories” .  “Queda molt fragmentat el plenari de l’Ajuntament i s’haurà de veure quina suma de forces polítiques poden conformar un govern d’estabilitat més enllà del protagonisme que alguns vulguin tenir en aquest resultat electoral”, explicava Monràs.

 


També, anunciava que “a partir d’ara s’obre una etapa per mantenir contactes amb tots. Entenem que el Partit Socialista ha d’iniciar aquesta etapa per veure quina possibilitat de confecció de govern hi pot haver a la ciutat i això és el que farem amb tota la humilitat, com hem fet cada cop que hem guanyat les eleccions”.

 


Monràs també aprofitava per felicitar a Canviem Mollet “perquè és una força que es va constituir fa pocs mesos, ha aconseguit un bon resultat i és de justícia reconèixer-ho”.

 

Edicions locals