Daví: “Podem ser regidors de ferro o regidors d’or”

CiU és la cinquena força més votada a Mollet, obtenint 2 regidors i perdent-ne dos que ja tenia durant l’anterior mandat.

Amb 1.321 vots CiU perd 2 regidors i se situa en la cinquena força política més votada a la ciutat, assolint un 6,52% dels vots totals. “Per la feina feta esperàvem millors resultats”, explicava el cap de llista de CiU, Joan Daví, poc després de conèixer el resultat de les urnes. Així, CiU perd recolzament però se situa com a peça clau per formar el govern local.

 


Cap força a l’Ajuntament té majoria absoluta i els pactes són necessaris. Tal com explica el cap de llista “ara podem convertir-nos en regidors de ferro des de l’oposició o en regidors d’or perquè tenim la capacitat de decidir si volem un govern o un altre a la ciutat”, explicava en Daví, qui assegurava que “farem el que estigui a les nostres mans perquè a Mollet hi hagi la màxima estabilitat”.

 


 Sobre possibles pactes, CiU creu que encara és aviat per parlar però cal valorar “què es posa damunt la taula”. Daví explicava que el panorama és complicat perquè “no només parlem de temes ideològics sinó que també ens separen maneres de fer i de dir les coses”. Així, assegurava que el pacte amb Ciutadans “és quasi impossible” però també afirmava que “pactar amb Canviem Mollet, on el 50% de l’equip és Podem, també es fa difícil”. Tot i això Daví assegurava que “Convergència és un partit de pacte i farem el possible perquè a Mollet hi hagi la màxima estabilitat”.

 

Edicions locals