Calvo: “No esperàvem aquest resultat”

El Partit Popular és la força que menys representació tindrà al Consistori, amb tant sols 1regidor.

De les 6 forces polítiques que formaran part de l’Ajuntament, el Partit Popular ha estat la que menys suport ha rebut. Amb 1.321 vots, només representa un 6,52% dels votants i, per tant, només tindria 1 regidor, perdent-ne 3 dels 4 que tenia. “No estem contents perquè no ens esperàvem aquest resultat. Érem conscients que baixaríem perquè hi ha hagut un vot de càstig cap a les polítiques del govern central perquè sempre que hi ha un partit governant ha de pagar el desgast però no ens esperàvem la pèrdua de 3 regidors que són els que ha guanyat Ciutadans”, explica la cap de llista dels populars, Susana Calvo, que es mostrava “convençuda que la pèrdua de votants no ha estat per la política municipal perquè hem fet una oposició molt constructiva i, a més, el programa que portàvem ha estat elaborat amb les propostes de la ciutadania”. Així, segons Calvo amb el votant del Partit Popular ha pogut passar dues coses: “o s’ha quedat a casa i no ha anat a votar o ha votat a Ciutadans”.

 

 

Calvo, com els altres caps de llista valorava que la formació del Consistori queda molt fragmentada però declarava no haver pensat encara en pactes: “Nosaltres encara no hem pensat en pactes perquè quan et presentes a unes eleccions sempre penses en guanyar però sí que amb els resultats a la mà veus que això serà un tuti fruiti de tots els colors possibles”.

 

 

Calvo creia que els populars “som la clau pels dos bàndols. D’una part està Ara Mollet-ERC i Canviem Mollet, que sumarien 12 regidors. De l’altra banda està PSC, Ciutadans i CiU, que sumarien també 12 regidors. A nosaltres ens toca el paper de la clau perquè som l’únic regidor que queda”.

 

 

Sobre els futurs acords, Calvo explicava que “encara no he tingut converses amb ningú i per ara no les tindré. Primer haig de pair aquests resultats que ens ha deixat una mica tristos”.

 

 

En referència al seu paper en solitari al Consistori molletà, Calvo reconeixia que “la situació serà més complicada perquè ara m’espera un treball molt més dur però no deixaré de costat a la gent que represento. Batallaré perquè les idees del Partit Popular estiguin presents al Consistori”.

 

Edicions locals