Sinergies entre emprenedors

EMFO ofereix eines per fomentar les col·laboracions entre els professionals del territori.

Els serveis municipals d'ocupació (EMFO) posen en marxa diferents accions per a fomentar el treball en xarxa i les col·laboracions entre emprenedors. Així doncs es posen a l'abast de la ciutadania diferents serveis amb l'objectiu de promocionar les sinergies entre emprenedors i així afavorir el creixement econòmic del territori.

 


D’una banda, es treballa amb les persones emprenedores perquè aprenguin a presentar la seva idea de negoci de forma breu i atractiva. A través de les sessions ’Elevator Pitch' els professionals posen en pràctica estratègies per captar clients, inversors o col·laboradors per al projecte.

 


També s’ofereix formació en xarxes socials orientades a professionals i negocis. D’aquesta manera, els emprenedors poden crear el seu perfil d’usuari i interactuar amb altres professionals per fer créixer el seu projecte.
D’altra banda, ja són una cinquantena de projectes els que es donen a conèixer a través del viver virtual, un web on es difonen els projectes que s’han posat en marxa amb el suport i l’assessorament d’EMFO.

 


Si vols més informació dels seus serveis pots dirigir-te a la seu d'EMFO (carrer de la Riera, 7) o consultar el seu web.

Edicions locals