Nou èxit de visitants i vendes de la Fira Mollet és Gourmet

La trobada sectorial va tenir lloc durant tot el cap de setmana passat a l'avinguda Llibertat i a la plaça Major de l'Illa.

La Fira Mollet és Gourmet, que es va celebrar el passat cap de setmana, va tornar a ser un èxit de visitants i vendes. La primera cita de les mostres sectorials Mollet és Fira, va obtenir una valoració molt positiva per als paradistes. Durant dissabte i diumenge l’avinguda Llibertat i a l’Illa es va omplir amb parades que exhibien aliments de proximitat i d’una alta qualitat. La passejada solidària per Gallecs i l’esmorzar popular van ser unes de les activitats amb més participants. Els diners recaptats es destinaran al laboratori de recerca del càncer infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

 

A més de les diferents parades i els tallers de demostració, els restauradors Benito Iranzo i Ada Parellada van inaugurar el projecte ‘Km0 – Mercats i Botigues’. Es tracta d’un projecte signat entre l’Ajuntament de Mollet i l’ASAJA (Associació Agrària de Joves Agricultors) per dinamitzar els productes de proximitat Km0 a la nostra ciutat. A més, diverses entitats culturals de Mollet van donar a conèixer productes propis de les seves comunitats, com ara el salmorejo, l’empanada gallega o els vins aragonesos. La DO Vins d’Alella i els productes de Gallecs també van ser representats a la fira.

 

El proper cap de setmana del 13 i 14 de juny tindrà lloc la Fira Mollet és Motor, que també se situarà a l’avinguda Llibertat i a la plaça Major.

 

Visita la galeria d'imatges.

Edicions locals