El CB Mollet es queda a només una victòria de la Lliga EBA

Els molletans queden en 3r lloc a la Final a 4 de la Copa Catalunya, celebrada al pavelló Plana Lledó. El CB Mollet va perdre la semifinal contra el campió, el CB Igualada, fet que li tancava les portes de l’ascens.

Al final, el CB Mollet no va ser capaç de fer realitat el somni de l’ascens a la Lliga EBA. En la Final a 4 de la Copa Catalunya, celebrada aquest passat cap de setmana al pavelló Plana Lledó, els molletans havien de superar en la semifinal al CB Igualada per assolir la gran fita. Al davant, però, es van trobar amb l’equip que es proclamaria finalment campió de la competició, i van caure 80-86. En el partit de consolació, el CB Mollet va derrotar el Baricentro Barberà (85-73) i es proclamava 3r de la Copa Catalunya.

 

El cap de setmana començava malament per al CB Mollet. A la semifinal es veia les cares amb el CB Igualada, que començava el matx amb 10 punts d’avantatge. Els amfitrions, però, aconseguien retallar les diferències abans del descans (41-44). Al tram final, els igualadins han estat més encertats de cara a cistella i s’han imposat (80-86). El millor jugador del partit ha estat el base Alberto Ferrer, amb 30 punts, malgrat la derrota local.

 

En el partit pel 3r lloc, els molletans han sortit molt endollats i han arribat a tenir 17 punts d’avantatge. Tot i que el Baricentro Barberà ha retallat una mica la diferència, els molletans s’han alçat amb el triomf final (85-73). Pedro Cuesta, amb 17 punts i 9 rebots, va ser escollit el millor jugador del partit. En la final d’aquesta Final a 4, el CB Igualada es va imposar en un partit molt ajustat al CB Castellbisbal (67-65). Tots dos equips han aconseguit el desitjat ascens a la Lliga EBA.

Edicions locals