La Crida demana que la ciutadania decideixi sobre els pactes posteriors a les eleccions

La Marineta acull dimecres, a les 18h, la 5a assemblea de la Crida per Mollet

La Crida per Mollet convoca als molletans implicats políticament a participar dimecres, a les 18h a La Marineta, a la seva 5a assemblea per debatre la situació política actual i com hauria de ser la intervenció de la ciutadania per seguir opinant un cop finalitzades les eleccions municipals. “Creiem que la gent hauria de poder opinar i decidir quin és el govern que més li convé, també durant el moment dels pactes i les configuracions del que hagi de venir”, expliquen des de la Crida per Mollet.

 


L’objectiu de La Crida era agrupar les forces d’esquerres i de canvi de la ciutat per presentar-se a les eleccions municipals. Tot i que en no aconseguir l’objectiu d’aglutinament van decidir no presentar-se a les eleccions, la Crida per Mollet segueix volent formar part del panorama polític molletà. “La Crida per Mollet no es va presentar a les passades eleccions, però el nostre compromís amb un municipalisme de ruptura i al servei de les classes populars es manté”, expliquen.

 


Així, tothom que vulgui opinar sobre la situació política actual està convidat a assistir a La Marineta el proper dimecres 3 de juny a les 18h.

Edicions locals