Masterclass solidària en benefici de l’associació Mollet Contra el Càncer

Dissabte l’associació Mollet Contra el Càncer i l’Escola de Ball Dandi organitzen una masterclass de zumba en benefici de l’entitat.

Dissabte al matí, d’11 a 13h, l’Escola de Ball Dandi acollirà una masterclass de zumba adreçada a tot tipus de participants. El preu de la classe és, de com a mínim, 5 euros, però l’aportació pot ser superior per contribuir amb Mollet Contra el Càncer, ja que tots els beneficis es revertiran a les activitats que organitza l’entitat molletana. També, totes les persones que vulguin col·laborar però no vulguin realitzar la masterclass ho podran fer durant tot el matí a la parada informativa que l’entitat muntarà a l’escola.

 


Així, l’objectiu d’aquesta sessió és col·laborar amb l’associació, a més d’aprendre els passos bàsics d’aquest ball. Les inscripcions es poden formalitzar fins el mateix dia de l'activitat a través dels webs dels organitzadors (www.molletcontraelcancer.cat i www.dandi-mollet.com) o a l'escola (avinguda Rafael de Casanovas, 62).

 


La masterclass de zumba constarà de dues parts i, durant el descans, es podrà gaudir del show que realitzarà la companyia Team Dandi de l’escola.

Edicions locals