La Cloenda de la Lliga Escolar d’Escacs aplega més de 100 participants

L’esdeveniment va tenir lloc dissabte passat al Mercat Vell, que es va omplir en l’acte final de la 7a edició d’aquesta competició.

Aquest passat dissabte es va disputar al Mercat Vell la Cloenda de la 7a Lliga Escolar d’Escacs de Mollet 2015, que es dividia en quatre categories diferents segons l’edat dels jugadors. En total, hi ha participat 114 infants i joves de Primària i Secundària, tant de Mollet com de localitats de les rodalies.

 

En la categoria de 1r de Primària, en la qual hi participaven 21 jugadors, s’ha imposat Alex Burriel, de l’Escola Mestres Munguet de Vilanova del Vallès. En la categoria de 2n de Primària ha guanyat Izan Olaya, de l’Escola Joaquim Abril de Sant Fost. Han disputat aquesta categoria un total de 25 jugadors. En la categoria de 3r-4t de Primària hi participen 50 jugadors i el jugador Àlex Martínez, de l’Escola Sant Gervasi de Mollet, va ser el millor. Finalment, en la categoria de 5è-6è de Primària hi participen 18 jugadors (4 d’ells de l’ESO). Sergi Baillés (2n d’ESO) de l’Escola Sant Gervasi de Mollet ha guanyat en aquesta categoria.

 

En la classificació per equips, les vuit primeres escoles van ser l’Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès, l’Escola Miquel Martí i Pol de Lliçà d’Amunt, l’Escola Mestre Munguet de Vilanova del Vallès, l’Escola Can Besora de Mollet, l’Escola Cal Music de Mollet, l’Escola Joaquim Abril de Sant Fost, l’Escola Tabor de Santa Perpètua de la Mogoda i l’Escola Can Periquet de Palau-Solità i Plegamans.

Edicions locals