David Ortiz és el nou entrenador del CF Mollet

El fins ara entrenador del Juvenil A substitueix Albert Cámara al front de la banqueta del primer equip.

Arribats al final de la temporada, la Junta Directiva del CF Mollet UE ha decidit nomenar David Ortiz, actual entrenador del Juvenil A, com a nou entrenador del primer equip. Ortiz substituirà Albert Cámara al capdavant de la banqueta molletana. L’entitat ha agraït la feina feta per Cámara des que va arribar, ara fa uns 20 mesos.  

 

Ortiz coneix molt bé l’entitat. Fa un temps havia estat entrenador del Juvenil A amb èxit a la Lliga Nacional. A hores d’ara, també dirigia el conjunt juvenil des de feia 11 jornades, amb el qual ha aconseguit la permanència a Nacional. “Conec la casa i els jugadors que pugen. M’identifico molt amb aquest club, per això vaig acceptar la proposta del Juvenil A. Va ser una gran responsabilitat i ara tinc una altra gran responsabilitat amb el primer equip. Treball i dedicació no faltarà”, explica David Ortiz.

 

David Ortiz havia entrenat anteriorment al Ripollet, de Segona Catalana, durant dues temporades. “Els meus equips han estat sempre reconeguts per l’actitud, intensitat, bon tracte de pilota i ser sempre ofensius”, assenyala el nou entrenador. El president del club, Feliu Tura, remarca que Ortiz és “una aposta per la gent de la casa que ha treballat amb molts jugadors del planter. Li Tenim molta confiança”.

Edicions locals