L’últim concert del cicle ‘Mollet Canta’ omple l’Església Sant Vicenç

El comiat del cicle es va celebrar diumenge passat amb la presència de tots els cors de la ciutat i de l’Associació Musical Pau Casals.

L’Església de Sant Vicenç va acollir diumenge passat a la tarda el comiat del cicle de cant coral ‘Mollet Canta’ amb un gran concert conjunt de tots els cors i bandes que hi han pres part. A l’improvisat escenari van pujar el cor Estoc de Veus, la Coral El Clavell, l'Ampacanta, la Companyia de Sarsuela i el Cor Femení de l'Escola Municipal de Música, que van estar acompanyats de l'Associació Musical Pau Casals. Van interpretar per separat peces de tot tipus, com ara ‘L’Estaca’, el tango ‘Por una cabeza’, una versió de ‘Mamma Mía’ o ‘Paraules d’Amor’. Al final, tots els cantaires van interpretar conjuntament ‘La Balanguera’, ‘L’Empordà’ i ‘L’Himne dels Pirates’.

 

Es tracta de la primera edició d’aquest cicle de concerts, que es va iniciar el passat mes de desembre. “El valoro molt positivament, tots els cors han participat amb moltes ganes i s’han implicat molt en el projecte”, declara Mercè Bertran, regidora en funcions d’Art Escèniques i de la Fundació Abelló. Bertran recorda que el projecte va sorgir de les pròpies corals per pal•liar la manca d’espectadors en els seus concerts. “Ho atribuïen a diverses causes, que entre els propis cantaires no es recolzaven, que no hi havia una programació estable, i que els concerts sempre eren en llocs diferents”, indica Mercè Bertran. El cicle ‘Mollet Canta’ permet una programació estable de cant coral a la ciutat. “A mi m’agradaria que continués en els propers anys, perquè dóna una programació estable al poble, que és el que molta gent demana, i dignifica la tasca de tots els cors de Mollet, que fan molt bona feina”, assenyala la regidora.    

Edicions locals