Dues activitats per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient

Un inflable per als més petits i informació a la Parada Verda del mercat setmanal han estat les activitats que s’han organitzat a la nostra ciutat per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient.

Divendres se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient i Mollet ha organitzat, dimarts d’aquesta setmana, dues activitats per commemorar la jornada i sensibilitzar a la ciutadania en temes de medi ambient. Així, dimarts, la Parada Verda del mercat setmanal va repartir diferents materials com carmanyoles i bosses per a la compra entre d’altres objectes. També dimarts, però per la tarda, el parc de les Pruneres va acollir un inflable per als més petits de la casa. L’inflable comunicava als infants conceptes bàsics de la recollida selectiva.

 


El tema del Dia Mundial del Medi Ambient d’enguany és ‘Set mil milions de somnis. Un sol planeta. Consumeix amb moderació’. Des de Nacions Unides es posa èmfasi en el fet que el benestar de la humanitat, el medi ambient i el funcionament de l’economia depenen en darrera instància de la gestió responsable dels recursos naturals del planeta. Tot i així, els éssers humans en gasten més dels que la Terra proporciona de forma sostenible. El creixement poblacional i el desenvolupament econòmic contribueixen a l’esgotament i canvi irreversible de bona part dels ecosistemes terrestres.

Edicions locals