La setmana vinent comença el cicle de concerts ‘Divendres al Jardinet’

Els divendres 12 i 19 de juny el Jardí de El Casal Cultural acollirà dos concerts en els que participaran quatre grups i dos Dj’s.

Amb l’objectiu d’oferir música en directe a la nostra ciutat, un any més arriba pel mes de juny el cicle de concerts ‘Divendres al Jardinet’. En total es realitzaran dos concerts, el divendres 12 i 19 de juny, on intervindran dos grups de música i un Dj en cada ocasió. El primer concert, divendres 12 de    juny, anirà a càrrec dels grups ‘Fantactels’ i ‘Sense Sal’. La nit clourà amb la sessió ‘Mañaneo Dj’s’. En el segon concert, divendres 19 de    juny, hi intervindran les formacions ‘Trajecte Final’ i  ‘Joan Rovira’. La nit acabarà amb la sessió de ‘Dj’s Generations Floppy Disko’.

 


Un any més el cicle ‘Divendres al Jardinet’ ha comptat amb la col·laboració de la fotògrafa Cristina Forés i el dissenyador molletà Xavier Clavijo per crear el cartell. El cartell d’enguany es basa en una fotografia d’una persona emblemàtica de El Jardinet, amb la informació del cicle de concerts. Així, el protagonista és en Bruno Borràs, la persona que s’ha encarregat de tenir cura del jardí des de l’any 1983 i que a l’actualitat té 82 anys.

 


El cicle de concerts també compta amb la col·laboració del Restaurant-Espectacle La Molleta, el Bar Analògic i EDUK-B.

Edicions locals