La Crida demana un debat polític entre 3 formacions abans de la constitució del Consistori

La Crida emplaça a Canviem Mollet, Ara Mollet-ERC-MES i CiU a mantenir un debat per arribar a acords i poder formar govern conjuntament.

La Crida per Mollet aprovava en la seva 5a assemblea proposar a les tres formacions polítiques a realitzar un debat públic i obert on cada formació exposi una condició per formar govern. Així, Canviem Mollet, Ara Mollet-ERC-MES i CiU farien públiques les negociacions després de les eleccions municipals. “Els actes electorals, els programes i les promeses són públiques però un cop passen les eleccions els pactes es fan en un despatx i això ha de canviar”, explica en Guifré Bombilà, membre de la Crida per Mollet.

 


L’objectiu d’aquest debat és posar sobre la taula les principals demandes de cada agrupació política per tal d’arribar a acords i formar govern conjuntament, però també, fer partícip a la ciutadania, que avalaran, o no, les condicions exposades pels partits a través d’una votació popular.

 


Així doncs, la Crida per Mollet enviarà durant el dia d’avui un document a les tres formacions per convidar-les a mantenir un debat el proper dilluns dia 8 de juny. Dos o tres dies després es realitzaria una consulta popular entre la ciutadania per validar els acords arribats. “El procés que volem obrir és necessari per explicar a les forces polítiques que han de fer abans que sigui massa tard”, conclou Bombilà.

 

Edicions locals