La PAH considera que la reunió amb el Banco Popular ha anat “regular”

Les negociacions segueixen vigents Les negociacions segueixen vigents i encara no hi ha una data concertada per a la propera trobadai encara no hi ha una data concertada per a la propera trobada.

L’últim dijous de maig la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Mollet (PAH) ocupava la sucursal del Banco Popular situada al carrer Gaietà Vínzia per pressionar a negociar sobre la situació de 3 famílies molletanes. Després d’ocupar la sucursal durant gairebé 36h la PAH va aconseguir concertar una reunió per dijous de la setmana passada. “Hem parlat de les situacions de les tres famílies i hem arribat a alguns acords però no estem satisfets. La reunió ha anat regular”, expliquen des de la PAH.

 


“Per a la família Aguilera Jodar el banc ha fet una oferta inviable i hem demanat que s’ajustin més. Per a la família Mustapha la PAH i el Banco Popular ens hem compromès a trobar un lloguer social. La família López Barraso està pendent que surti l’adjudicació i suposadament hi haurà un acord de condonació però encara no és segur”, expliquen des de la PAH.

Edicions locals