Dimecres se celebra l’últim ple de mandat

11 regidors, dels 25 que conformen el Ple de l’Ajuntament, s’acomiaden dimecres del Consistori arran dels resultats de les passades eleccions municipals del 24 de maig.

La Sala de Plens de l’Ajuntament acull dimecres, a les 19h, la darrera sessió del Ple municipal corresponent al mandat 2011-2015. Durant aquesta sessió s'aprovaran les actes de les darreres sessions plenàries i l’alcalde, Josep Monràs, farà un discurs de tancament del mandat, tot acomiadant als regidors que deixaran de formar part del Ple municipal durant la propera legislatura.

 


En total el PSC ha perdut 6 regidors i s'acomiadarà a Sergi Garcia, responsable de l’àmbit de comunicació, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i el barri de Can Borrell; a Jesús Soler, responsable de l’àmbit de la via pública i el paisatge urbà; a Mercè Bertran, responsable de l’àmbit de les arts escèniques i la Fundació Abelló; a Alícia Domínguez, responsable dels àmbits d’educació, salut, promoció ambiental i els barris de Can Pantiquet i de la Casilla; a Antonio Felices, responsable dels àmbits d’estudis i patrimoni documental, promoció econòmica, cooperació territorial i Pla Estratègic, acció institucional i solidaritat; i a Rafael Cabanilla, responsable dels àmbits de seguretat ciutadana i protecció civil, treball, acció veïnal i del barri de Lourdes, de la Plana Lledó i del Calderí.

 


CiU, company de govern amb el PSC fins ara, acomiada a Carme Segú, responsable de polítiques d’igualtat i del barri del Centre; i a Carme Olària, responsable de l’àmbit de turisme i promoció de la ciutat.

 


El PP ha perdut a tres regidors i, per tant, acomiada a Manel Beteta i a Óscar Fernández, ambdós regidors del Partit Popular que no tenen un càrrec específic dins de l’Ajuntament en no formar part del govern local.

 


Cadascun dels regidors i regidores dels diferents grups municipals que no renoven l’acta de regidors de cara al proper mandat prendran la paraula per acomiadar-se del Consistori.

 


El proper dissabte 13 de  juny a les 12h se celebrarà, el Ple de Constitució de l’Ajuntament, on es decidirà el futur govern municipal de Mollet.

Edicions locals