Cap de setmana ‘rodat’ amb 'Mollet és Motor'

‘Mollet és Motor’ ha omplert els carrers de la ciutat amb una extensa mostra i un ampli mercat del que ha estat el passat, el present i el futur del motor amb un total de 71 participants.

Als expositors, amplis i variats, estaven present les dues i quatre rodes a través d’en SoliBike, amb una extensa exposició de bicicletes i assessorament personalitzat, i el món del motociclisme amb Màquina motors. Per segon any consecutiu, molts assistents van provar el segway amb un recinte tancat a la plaça major.

 


El passat va estar present en la segona edició de la Llotja del vehicle clàssic que enguany ha fet un especial homenatge a les ‘24 hores de Montjuic’ amb l’objectiu de rememorar l’esperit del que va ser una de les carreres de resistència més importants del món. Ho va fer amb una cinquantena d’expositors i coincidint amb el Mundial de Motociclisme al Circuit de Catalunya.

 


En un ambient molt familiar, una gran quantitat de molletans, així com gent dels voltants de Mollet, es van apropar al parc de les Pruneres per veure els vehicles de totes les èpoques que hi havia exposats i de retruc homenatjar indústries de la moto com Derbi o Ducson.   

 


El present i el futur es van poder veure en l’exposició i venda dels darrers models de vehicles així com complements de tot tipus dels concessionaris i botigues de Mollet.  

 


Les diverses exposicions i els mercats s’han complementat amb tallers participatius, xerrades de sensibilització per evitar accidents de trànsit, el taller realitzat per la policia municipal per a sensibilitzar els més petits d’una conducció responsable, activitats lúdiques, espais de degustació o el prototipus de cotxe elèctric realitzat pels alumnes de l’UPC.    

 

 

 

Homenatge als veterans


Coincidint amb l’edició d’enguany de ‘Mollet és Motor’, diferents campions de les mítiques 24 hores de Montjuïc es van apropar fins a Mollet per rebre un sentit homenatge i per rememorar la històrica cursa. El record també va estar present en l’exposició que es va fer al pavelló d’hoquei on es van poder veure algunes de les motos que hi van participar, així com documentació diversa, fotografies i revistes de l’època. Entre els molts pilots homenatjats hi havia alguns campions de la cursa, com ara Benjamin Grau, Carles Cardús i d’altres pilots històrics com Oriol Puig o el molletà Andreu Basolí.

Edicions locals