El nen molletà Aleix Sánchez dissenya el casc dels Espargaró

Els dos germans van córrer diumenge el GP de Catalunya de Motociclisme amb aquests cascs, que es subhasten per internet per recaptar fons en la lluita contra el càncer.

No sempre passa que els cascs d’uns motoristes tinguin tant de valor. Però en el cas dels cascs que van utilitzar els germans Pol i Aleix Espargaró en el Gran Premi de Catalunya diumenge passat, el seu valor és incalculable i, sobretot, solidari. Els dos cascs han estat subhastats a través d’internet (ebay) per recaptar fons per a la lluita contra el càncer. El seu disseny exclusiu ha estat ideat per algú molt especial. Es tracta del nen molletà Aleix Sánchez, que havia estat malalt de càncer.


Tots els diners que es recaptin amb la subhasta dels cascs aniran íntegrament a l’àrea d’investigació contra el càncer infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu, el centre on va estar ingressat l’Aleix Sánchez. L’Aleix s’ha inspirat en les seves vivències a l’hospital per a fer el disseny. Els cascs porten la signatura de ‘chipirones’, el nom que reben afectuosament els infants que ingressen a l’hospital per culpa del càncer. L’Aleix ha superat recentment una leucèmia.

 

Edicions locals