Nova programació durant l’estiu a Ràdio Mollet

Dilluns l’emissora municipal estrena la programació d’estiu, que estarà en antena fins el 20 de setembre.

Del 22 de juny al 20 de setembre l’emissora municipal Ràdio Mollet (96.3 fm) emetrà la programació d’estiu. Entre les novetats d’enguany hi ha els programes ‘Els contes em fan pensar’, ‘La corda fluixa’,  ‘Els  25’, ‘Musica vitae’ i ‘El retrovisor’.

 

‘Els contes em fan pensar’ s’emetrà els dimecres de 12.30h a 13h. El programa es basa en la narració de contes propis elaborats per la seva conductora, Mònica Risi, una veïna de Mollet que es dedica professionalment al món de l’animació.

 

‘La corda fluixa’ s’emetrà els dijous de 17h a 18h i es tracta d’una tertúlia jove que comptarà cada setmana amb un convidat diferent anomenat ‘l’infiltrat’.

 

‘Els 25’ és un espai dels serveis informatius de Ràdio Mollet centrat en donar a conèixer els 25 regidors del nou consistori molletà. El programa s’emetrà de dilluns a divendres de 15h a 15.30h a partir de dilluns 29 de juny. 

 

‘Música Vitae’, és un programa dedicat a la música dels anys 70, 80 i 90 que conduirà Esperanza Pérez i s’emetrà els dijous de 18h a 19h.

 

‘El Retrovisor’ se centra en la música dels anys 50 i 60, està conduit per Antonio Villar i s’emetrà els divendres de 17h a 18h.

 

Com a programa musical d’estiu també destaca ‘L’altra cara de la Lluna’, un magazine musical independent de la Xarxa de Comunicació Local que s’emetrà els divendres de 22h a 23h.

 


Durant aquest estiu, el magazine matinal ‘Posa’t les piles’, incorpora dos nous espais. Els dimecres, entre les 9.45h i les 10h, en substitució de la secció que es comparteix amb els centres de secundària, hi haurà l’espai ‘Viatges de butxaca’, dirigit per Mariola Bisbal. Els dijous, de 9.30h a 9.45h, en aquest cas en substitució de l’espai que es comparteix amb les entitats veïnals de la ciutat, es parlarà d’hàbits saludables a nivell emocional amb la col·laboració de les professionals del centre  ‘El Baobab Psicologia’ de Mollet. Amb la incorporació d’aquestes dues seccions, el magazine ‘Posa’t les Piles’ estarà a la graella fins el 24 de juliol i tornarà a partir del 14 de setembre.

 


Al marge de les novetats també cal destacar ‘Viatjants’, un programa que s’emetrà els dimarts de 12.30h a 13h centrat en donar a conèixer destinacions i diferents maneres de descobrir món amb l’assessora de viatges Carme Bosch; i ‘Futbol, futbol, futbol’, un espai que repassa les diferents lligues europees i que durant la programació d’estiu amplia horari i es farà els dimecres de 17h a 18h.  També, Ràdio Mollet oferirà durant l’estiu  la redifusió de programes emesos al llarg de tota la temporada.

 


Com és habitual, per la Festa Major d’Estiu l’emissora municipal farà una programació especial a peu de carrer entre les 18h i les 20h des dies 15, 16, 17 i 18 d’agost.

 


La graella i informació de la nova programació d’estiu 2015 es podrà consultar a la pàgina web de l’emissora, www.radiomollet.com, on també es penjaran els podcast dels diferents programes, el que permetrà fer una escolta de ràdio a la carta.

Edicions locals