Congrés dels socialistes del Vallès Oriental a Mollet per renovar direcció

Els delegats del PSC escolliran com a nou primer secretari de la comarca al montmeloní Jonathan Martínez

 

Aquest dissabte, 14 de gener, Mollet del Vallès serà l'epicentre del socialisme del Vallès Oriental. La Sala Fiveller acollirà al llarg de tot el matí el Congrés de la Federació del Vallès Oriental del PSC en el qual es renovarà la seva Comissió Executiva. Es tracta d'un congrés important, ja que en el mateix es votarà com a primer secretari de la federació al veí i regidor de Montmeló, Jonathan Martínez. El regidor, que durant els últims mesos ha estat al capdavant de la secretaria d'organització de la federació, substituirà al primer secretari sortint, Salvador Illa que només ha estat al capdavant de l'organització comarcal uns mesos. Salvador Illa ha hagut de deixar la primera secretaria de la comarca, que va ocupar el passat mes d'abril, al ser escollit en el darrer congrés del PSC fet el passat novembre com Secretari d'organització. L'elecció de Jonathan Martínez com a Primer Secretari del PSC del Vallès Oriental es preveu que tindrà un ampli suport dels delegats assistents al Congrés comarcal, ja que durant el procés d'avals va rebre majoritàriament el suport del socialisme molletà i vallesà.

Els militants del PSC de Mollet varen votar aquest dilluns en assemblea assistir al congrés amb una representació paritària de 7 delegats i 7 delegades, i a més a més, aniran acompanyats de 14 convidats.

Els socialistes de la comarca, a més a més de votar una nova Comissió Executiva, analitzaran i valoraran conjuntament la feina política feta durant els darrers anys i debatran quines propostes i projectes impulsaran al territori els pròxims anys.

 

Edicions locals