Un vehicle carregat amb droga envesteix un vehicle policial a Mollet

El vehicle, que anava carregat amb 900 quilos de haixix, va envestir un dels cotxes que realitzaven en control a Mollet.

El peatge de l’autopista AP-7, a la Roca del Vallès, va ser l’escenari on van començar els fets.  Uns policies de paisà, que es dediquen al control de vehicles per carretera, van observar dues furgonetes amb ocupants que semblaven sospitosos, una de la marca Mercedes i una Renault Megane amb matrícula francesa. També, els agents van percebre que les furgonetes portaven una càrrega considerable i van decidir emprendre un seguiment discret dels vehicles.

 


Poc després del peatge, les furgonetes van accelerar la marxa i els agents de la Policia Nacional van decidir aturar-los a la sortida de Mollet. Tal com expliquen els agents, “lluny d’aturar-se, la furgoneta va envestir un dels cotxes policials, que s’havia identificat amb senyals lluminoses i acústiques”. A partir d’aquí es va iniciar una persecució per detenir els vehicles i a l’alçada de Sant Cugat es va intentar interceptar els dos vehicles però es va produir una altra col·lisió entre la Renault Megane i un altre cotxe policial. L’ocupant del vehicle va sortir del cotxe i va pujar-se a l’altra furgoneta per continuar la fugida.

 


Els agents no van poder detenir a cap persona però, en inspeccionar la furgoneta, van comprovar que en el seu interior hi havia 32 fars de haixix de 900 quilos ocults entre objectes de ceràmica.

 

Edicions locals