La Molleta renova la seva carta

Plaça Major, 6 - Tel. 935 79 21 34

El restaurant La Molleta, situat a L’Illa de Mollet, ja fa més de 5 anys que ofereix als molletans una combinació de bona gastronomia i espectacles de tot tipus. A La Molleta estaràs envoltat d’un ambient immillorable i podràs degustar bons àpats, acompanyats d’espectacles en directe i  d’obres d’art que engalanen les parets del restaurant.

 


A La Molleta podràs gaudir de plats a la carta i de menús, com el menú diari casolà i molt original, a 11 euros, i el menú de dissabte al migdia, sempre amb arrosset fet al moment i a 12 euros. Als vespres La Molleta ofereix el menú de nit a 18,50 euros i els seus plats de la carta, que ha estat renovada recentment.

 


Ara es poden trobar plats com el tàrtar de tonyina amb alvocat i oli de gingebre, la croqueta de garota i gambes (entre moltes d’altres), la cuixa de xai desossat amb ‘morcilla de Burgos’ i reducció de vi amb romaní, el confit d’ànec amb reducció de ratafia o el milfulls de botifarra blanca amb calamarcets i ceba dolça, entre molts d’altres plats. I no oblidis que tot això va marinat amb màgia en directe i molt més!

 


I si vols, acaba l’àpat amb un gintònic a la seva terrassa. Visita’ls i repetiràs pel bon menjar, pel bon ambient i pel bon preu!

Edicions locals