Dental Vallès, servei de qualitat a bon preu

Rambla Pompeu Fabra, 43 – Tel. 93 579 32 61

Dental Vallès celebra els seus 17 anys d’existència tot ampliant el seu laboratori i traslladant-lo a la nostra ciutat. Dental Vallès sempre ha tingut laboratori propi a Cornellà, per tal de poder garantir una màxima eficàcia i minimitzar els costos de producció per als seus clients. Des de fa uns mesos aquest laboratori s’ha traslladat a Mollet, just davant de l’actual clínica dental.

 


“Tenir el laboratori a la vorera de davant és un privilegi perquè encara podem oferir un servei més diferencial als nostres pacients”, expliquen la Lídia Romero i en Josep Carmona, propietaris de  Dental Vallès. “Ara, en minimitzar el temps de transport de les peces, no només treballem amb més rapidesa sinó que també podem fer les modificacions o els arranjaments necessaris sense que el client es mogui de la consulta”.

 


A més, per oferir encara més comoditats als seus clients l’any passat es van ampliar el nombre de sales i també es va crear una nova recepció, per tal que els pacients d’entrada i de sortida puguin esperar-se en llocs diferenciats i puguin ser atesos amb més precisió. Cal no oblidar que, a banda de totes les comoditats que ofereixen als seus pacients, el tret diferencial de la clínica és la qualitat en el seu servei i els preus baixos.

 


Visita’ls i informa’t!

 

 

Edicions locals