EdukidSchool celebra el seu primer aniversari

c. Anselm Clavé, 42 - Tels. 931052900 - 650561443 - 673108444

Ara fa un any dues emprenedores van decidir obrir un centre educatiu on es realitzen classes d’idiomes i altres activitats adreçades a ajudar a l’infant en la seva educació. Des del 2011 les dues emprenedores, que són mestres pel Departament d’Educació, realitzen classes d’anglès i activitats extraescolars a diverses escoles de la comarca. Gràcies al seu èxit, van decidir obrir un centre a la nostra ciutat, que enguany celebra el seu primer aniversari. Des d’aleshores el seu bon nom ha anat creixent i des d’aquesta setmana també es pot gaudir d’un centre d’EdukidSchool a Caldes de Montbui.

 


“El nostre èxit sorgeix gràcies a la metodologia d’aprenentatge que utilitzem. Potenciem l’idioma des d’una vessant purament comunicativa i de manera vivencial a partir de personal altament qualificat i recursos materials molt didàctics”, expliquen l’Anna i la Sílvia. A EdukidSchool també realitzen classes de xinès, psicologia, logopèdia, reeducació i reforç escolar, a més de continuar treballant per a diferents centres educatius que desenvolupen activitats extraescolars. A més, també preparen a joves i adults per als exàmens oficials d’anglès i les PAU.

 


Durant l’estiu el centre ofereix un summercamp a Menorca per a infants de 7 a 14 anys, casalets d’anglès  i estades a l’estranger per a adults que vulguin perfeccionar l’idioma. També, durant l’estiu s’ofereixen cursos presencials d’anglès, reeducació i reforç escolar, entre d’altres. Visita’ls, coneix com treballen i t’hi quedaràs!

 

 

Edicions locals