Brasa Beef, cuina espanyola i americana

c. Agricultura, 20 - Tel. 93 017 63 00

Des de mitjans de maig la nostra ciutat disposa d’un nou establiment que fusiona la cuina espanyola amb la cuina americana. Estem parlant de Brasa Beef, un restaurant situat al Barri de Can Borrell. El restaurant disposa de terrassa exterior, just davant del Parc dels Colors i d’una primera planta amb sofàs. “Els nostres clients se senten com a casa per l’ambient acollidor i les comoditats que troben”, explica la Dolors, la propietària de l’establiment. Si has de celebrar qualsevol esdeveniments, pots reservar la primera planta deL restaurant i si el que prefereixes és menjar a casa teva pots demanar els plats per emportar.

 


A Brasa Beff podràs trobar tant plats de carta com menús. A la carta disposen de les ‘enveges americanes’, plats tradicionals com braves o pernil ibèric, entre d’altres, que als americans els agradaria tenir. També, l’establiment ofereix una gran varietat de plats a la brasa com el T-Bone americà, carns D.O. Asturies i tot tipus de carns a la brasa. A Brasa Beef també disposen de menú diari a 11,5 euros amb primer, segon i postres.

 


A més, a Brasa Beef animen els seus àpats amb diferents activitats. Els dimarts pots sopar i gaudir d’una classe de risoteràpia, els dijous de salsa i els dissabtes a la tarda d’un concert en directe. Si ho prefereixes també pots degustar els seus còctels a la primera planta de l’establiment.

 


Visita’ls, la carn americana i les tradicionals tapes espanyoles en un mateix establiment a la ciutat.

Edicions locals