La Tomate Magique, Una cinquantena de pizzes per a tots els gustos

Ronda Can Fàbregas nº 18 - Tel. 93 579 41 22

Tota una vida d’experiència en el sector de la restauració, fan del chef de La Tomate Magique, en Denis, la persona ideal per elaborar unes pizzes artesanals, al forn de llenya i amb productes de qualitat. Després de crear milers de pizzes, a La Tomate Magique han trobat les receptes ideals i les han anat incorporant a la seva carta. Actualment ofereixen una cinquantena de pizzes per a tots els paladars.

 


També, a la pizzeria, que porta més de 16 anys instal·lada a la nostra ciutat, podràs crear la teva pròpia pizza segons les teves preferències. Només cal parlar amb el chef i explicar-li quins són els teus ingredients preferits. Ell crearà la pizza per a tu i podràs degustar els aliments que més t’agraden en una pizza de qualitat i realitzada artesanalment.

 


A La Tomate Magique també ofereixen tres tipus de menús: amb pizza gran, tartaleta i begudes; dues pizzes petites i dues begudes; una pizza gran, 1 gelat gran i la beguda. Amb els menús obstindràs un 15% d’estalvi del preu habitual.  I si vols emporta’t a casa teva una pizza precuita al forn de llenya per menjar-la quan et vingui de gust.

 


No ho dubtis, truca’ls, encarrega la teva pizza i repetiràs!

Edicions locals