L’Escola Sant Vicenç reclama l’educador de l’USEE al Parlament

L’AMPA del centre es reunia dijous a la tarda amb els grups parlamentaris per reclamar, pel curs vinent, l’educador que el Departament d’Educació va suprimir a finals de juliol de 2014.

Dijous a la tarda l’AMPA de l’Escola Sant Vicenç visitava el Parlament de Catalunya per reunir-se amb els grups parlamentaris i expressar el seu descontent per la plaça d’educador de la Unitat de Suport a l'Educació Especial (USEE) que el Departament d’Educació de la Generalitat va suprimir unes setmanes abans que s’iniciés el curs escolar que ara finalitza.

 


Ara que finalitza el curs i comença a preparar-se el vinent, l’AMPA del centre ha volgut fer un pas més i ha mantingut una reunió amb els grups parlamentaris per reivindicar aquesta plaça. Segons expliquen els assistents a la trobada, els grups “ens van donar el seu recolzament i ens van manifestar que farien les gestions que fessin falta per intentar que el curs vinent puguem tenir l’educador a la nostra escola”.

 


Des que es va suprimir l’educador de la USEE, l’AMPA del centre no ha deixat de reivindicar aquesta plaça amb d’altres accions com la recollida de signatures, intentar reunir-se amb el director territorial d'Ensenyament del Maresme o l’enganxada d’una pancarta a la tanca de l’escola, entre d’altres accions. Com a resposta al reclam de tornar a tenir les 37,5 hores d’educador suprimides, el Departament d’Ensenyament va concedir 10 hores lectives d’un vetllador “que està contractat per una fundació privada, fet que també evidencia que estan privatitzant l’educació pública”. Però la reivindicació continua fins aconseguir l’objectiu: recuperar l’educador per l’USEE.

Edicions locals