Manel Beteta: “Els comptes del Partit Popular de Mollet no estan clars”

L’exregidor del PP de Mollet, Manel Beteta, denuncia que “els comptes del partit no estan clars”, que “falta organització i transparència” i que “no hi ha jerarquia”.

Manel Beteta, regidor del Partit Popular de Mollet durant l’última legislatura, va decidir deixar de formar part del partit abans de les eleccions municipals, quan no va participar a la llista del PP de Mollet. En qüestionar la seva marxa, Beteta expressa “desavinences internes amb el partit, no pas amb els seus ideals” però després d’insistir acaba explicant que “els comptes no estan clars, no existeix una distribució clara dels càrrecs i les tasques i falta organització i transparència”. Beteta també es queixa que “la Junta Local no ha existit mai, no es reuneix i tampoc hem escollit a la secretària, una elecció que s’ha fet a dit”. A més, declara que al Ple “moltes vegades s’ha canviat la decisió de votació acordada a l’últim moment i encara no entenc per què”.

 


Beteta, conscient de la gravetat de les seves declaracions, deixarà que les coses segueixin el seu transcurs però no descarta emprendre accions legals contra el partit i contra la seva cap de llista, Susana Calvo,  ja que “no tinc res a perdre perquè sempre diré la veritat”.

 


De la seva banda, Calvo es mostra sorpresa per les declaracions del seu company de partit durant l’última legislatura, ja que “mai s’ha queixat a ningú. A més, si hi ha quelcom que creu que no està bé ho podria haver dit a la Junta Local des d’un principi i no pas ara que ha marxat”. Calvo creu que Beteta “està molest perquè el partit no va comptar amb ell pels primers números de la llista i just abans que la féssim pública va decidir no participar-hi”. “A més, se li va suspendre el sou durant un mes per no participar a cap acte de la campanya, una decisió que ve marcada pels estatuts del partit des de fa molts anys”.  La portaveu popular també explica que aquesta decisió va ser aprovada a la Junta Local, “una junta que es reuneix com a mínim un cop al mes i on Beteta no participa quasi mai”.

 


Sobre el tema de la decisió de la secretària del partit, la Núria Martín, Calvo reconeix que va ser escollida a dit pel president de l’agrupació, en Calo Calvo, que “segons els estatuts és la persona que ho ha de fer”.

 


Sobre la transparència econòmica la portaveu popular assegura que “els comptes es presenten una vegada a l’any i sempre es posen a disposició del partit per a qui els vulgui veure. No entenc que ara es queixi quan els podia haver consultat en tot moment i no ho ha fet”.

Edicions locals