Infants molletans realitzen unes jornades socials al Mini Estadi

Mollet ha estat una de les quatre ciutats catalanes escollides per participar en unes jornades socials que tenen com a objectiu sensibilitzar i conscienciar als menors més vulnerables de 8 a 12 anys sobre bons hàbits alimentaris, higiene i conducta a trav

Aquestes jornades socials estan adreçades a promoure el programa de Reforç d’Alimentació Infantil que l’any 2012 va promoure la Fundació Probitas amb la finalitat de millorar la nutrició en la infància. Fruit del treball conjunt entre Probitas i l’Ajuntament, la fundació va oferir al Consistori la possibilitat de participar en una d’aquestes jornades socials.  

 

 

En aquest cas, el dia escollit va ser el passat 20 de juny en el que uns 70 nens i nenes de Mollet van fer diferents activitats esportives-formatives a les instal·lacions del Mini Estadi i van visitar el Museu del Barça. De fet, l’Àrea Social del FC Barcelona col·labora en la formació i el benestar dels menors que pateixen les conseqüències provocades per la crisi o per problemes d’àmbit familiar. Així, aprofiten la pràctica de l’esport per transmetre i fomentar valors i hàbits saludables que influeixin en la seva formació.

 

 

Aquests 70 nens i nenes van ser seleccionats per els serveis socials i el Casal Obert de l’Ajuntament de Mollet.

 

 

Prèviament a la jornada, el 17 de juny, hi va haver un contacte previ amb les famílies al Centre de Serveis El Lledoner per informa-les del programa. També hi van assistir representants de Probitas, de l’Àrea Social del FC Barcelona i la regidora de Serveis Socials, Ana Mª Diaz en representació de l’Ajuntament.

 

Edicions locals