El ‘Gazpacho por sevillanas’ torna a omplir el Parc de Can Mulà

El Centro Cultural Andaluz organitza un any més aquesta cita, que combina les actuacions de sevillanes amb la degustació del gaspatxo.

El Parc de Can Mulà va acollir dissabte passat la festa ‘Gazpacho por sevillanas’, que organitza cada any el Centro Cultural Andaluz. Pel matí va tenir lloc un concurs de sevillanes, coordinat per la secció juvenil de l’entitat. Els assistents van refrescar-se amb el gaspatxo que havien elaborat els membres del Centro.

 

Les activitats de la tarda van començar amb una cercavila pels carrers de Mollet per part del grup de tambors del Centro Cultural Andaluz, encapçalats per l’estendard de l’entitat i les banderes. La cercavila es va adreçar al Parc de Can Mulà, on es va dur a terme una sèrie d’actuacions de sevillanes. Hi van actuar els diferents cossos de ball del Centro, on també hi va col·laborar l’Associació Alb-Bosc, amb l’actuació de dos dels seus membres. A la nit, cap a dos quarts de deu, els assistents van tornar a degustar el tradicional gaspatxo, imprescindible en aquesta cita.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals