La Molletense jugarà una temporada més a Primera Catalana

L’ascens de la Pobla de Mafumet a Segona B d’aquest diumenge permet de retruc la permanència de l’equip, que va viure en directe el partit al camp Zona Sud.

La UD Molletense va suar de valent aquest diumenge patint per la seva permanència a Primera Catalana. No depenia de l’esforç dels seus jugadors, sinó de l’equip de la Pobla de Mafumet que es jugava el seu ascens a Segona Divisió B. Una victòria de la Pobla permetria de retruc, gràcies als ascensos compensats, mantenir la categoria i disputar la seva segona temporada a Primera. La Molletense va haver d’esperar els 90 minuts del partit que enfrontava la Pobla amb el Gerena, el temps de pròrroga i la tanda de penals. Finalment, però, els molletans van poder celebrar la seva salvació gràcies a la victòria de la Pobla de Mafumet.

 

La Molletense va habilitar diverses taules i una televisió al camp municipal de Zona Sud per a que els aficionats que ho volguessin veiessin el partit de la Pobla en directe. Al final del partit, els assistents van poder respirar tranquils i celebrar la permanència de l’equip. 

Edicions locals