El cicle musical Directe al Cívic acomiada el curs amb una nit de hip hop

Divendres, 3 de juliol, l’AMAM organitza una nit dedicada al hip hop al Centre Cívic Can Pantiquet amb els concerts de Caraocruzcrew, Poetas de la Calle i Mr CJ.

Aquest divendres, 3 de juliol, el Centre Cívic Can Pantiquet torna a convertir-se en un escenari de música en directe amb una nova cita del cicle Directe al Cívic. El concert, organitzat per l’Associació de Música i Art de Mollet (AMAM), està dedicat aquest cop al hip hop. L’entrada és gratuïta i els assistents podran gaudir els concerts de tres conjunts. Es tracta de Caraocruzcrew, PDC-Poetas de la Calle i Mr CJ, cadascú amb el seu estil que combina el hip hop i el rap. Les portes del centre cívic s’obriran a les 21.30 hores i els concerts començaran a les 22 hores.

 

En els cinc anys que l’AMAM organitza el cicle Directe al Cívic, aquest serà el quart concert dedicat al hip hop. En els altres tres l’aforament del centre es va omplir per gaudir d’una nit de música en directe d’aquest estil, pel que les perspectives d’aquest divendres són molt bones. Amb aquest concert, el cicle s’acomiada fins al setembre, quan tornaran amb noves propostes musicals. Tanmateix, l’AMAM no atura les seves activitats durant l’estiu, ja que durant la Festa Major de Mollet celebraran el seu tradicional sopar de germanor.   

Edicions locals