El Mercat Vell acull divendres un nou concepte de concert

A les 22.30h el Mercat Vell acollirà l’espectacle musical ‘Íntims, Mozart’, una actuació on a més de gaudir de bona música es podrà profunditzar en la vida de compositors clàssics, en aquesta ocasió de Mozart.

Aquest divendres el Mercat Vell de Mollet acollirà una nova edició del cicle ‘I els divendres què?’, una iniciativa de l’Ajuntament per oferir als joves propostes d’oci nocturn a la ciutat amb actuacions en directe. Així, a les 22.30h el grup de treball ‘Proyecto Beta’, format per 14 joves i encapçalat pel molletà Juan Pardo, presentarà l’espectacle musical ‘Íntims, Mozart’, una actuació amb la que es vol traslladar a l’època de Mozart per descobrir quins eren els seus gustos, les seves manies o les seves bogeries.

 


Aquest espectacle presenta un nou concepte de concert on es pretén intimar amb l’espectador i junts descobrir els draps bruts, les històries d’amor i les anècdotes més surrealistes dels grans compositors. En definitiva, és una altra forma de traslladar-se a l’època dels grans compositors i fer-ho fomentant la proximitat amb un format de cambra  amb 6 músics (un quartet de corda, un clarinetista i un flautista), un actor i suport audiovisual. Així, els assistents podran respondre’s a la pregunta si Mozart, a més de ser un nen prodigi, va ser un nen feliç.

 


En un futur ‘Proyecto Beta’ té pensat seguir realitzant espectacles íntims amb diversos compositors com Ástor Piazzolla, Johannes Brahms o Ludwig van Beethoven.

Edicions locals