Vallès visió guanya el judici per l’acomiadament del seu director

El passat 3 de març es realitzava el judici per l’acomiadament de l’exdirector de Vallès Visió, Jordi Seguer. El jutjat dóna la raó al CTM i desestima les demandes de Seguer.

Al març de 2013, i després de la marxa de Vilanova, primer, i La Llagosta i Sant Fost, després, el Consorci Teledigital Mollet (CTM)  acomiadava al seu director, en Jordi Seguer, tot al·legant motius econòmics. Seguer, actual regidor d’ERC a l’Ajuntament de Parets, va demandar al CTM per acomiadament improcedent i per vulnerar els drets fonamentals de la llibertat d’expressió, en considerar el mitjà “poc transparent” i amb “control als continguts”.

 


Després de posposar el judici diverses vegades, el passat 3 de març es va produir la trobada que va donar la raó a Vallès Visió i desestimava les demandes d’improcedència i de nul·litat per vulneració dels drets fonamentals. En la sentència, la titular del Jutjat Social número 2 de Granollers explica que el demandant no ha provat cap dels seus arguments. A més, desestima la petició de Seguer de percebre 25.000 euros en concepte de danys morals.

 


L’alcalde de Mollet del Vallès i president del consorci, Josep Monràs, ha expressat la seva satisfacció per la decisió de la jutgessa i ha celebrat que “la justícia reconegui que a Vallès Visió no s’han vulnerat les llibertats de ningú, i com es va mantenir des del principi, l’acomiadament es va ajustar al que preveia el pla de reestructuració aprovat en aquell moment sense que hi hagués intencionalitat de cap altra mena”. Aquesta reestructuració econòmica va comportar, a més de l’acomiadament de Seguer, una reestructuració de la programació i ajustaments salarials, però cap més acomiadament.

 


El judici, en tractar-se de temes laborals, no ha generat costos per cap de les parts.

Edicions locals