A l’estiu, desenes d’activitats per als joves molletans

La regidoria de joventut de l’Ajuntament organitza, entre l’1 de juliol i el 30 de desembre, desenes d’activitats destinades als joves molletans. Totes les activitats són gratuïtes i s’adrecen, principalment, a joves d’entre 12 i 18 anys.

El Centre Cívic l’Era, el Centre Cultural La Marineta i la Biblioteca Can Mulà seran els tres indrets on es realitzaran el gran gruix de les activitats que l’Ajuntament ha programat per als joves molletans durant l’estiu. Els cursos i tallers estan dirigits, principalment, a joves d’entre 12 i 18 anys. L’objectiu d’aquestes activitats, tal com explica el nou regidor de Joventut, Raúl Broto, és “combinar les ofertes purament lúdiques amb tallers adreçats a l’aprenentatge, és a dir, combinar oci i formació”.

 


Així la programació d’aquest estiu pels joves de Mollet es basa en el Programa Èxit, amb un cicle de tallers creatius i activitats pensades per millorar el rendiment escolar; el Programa Nouart, on es dóna suport als joves artistes de Mollet; el Projecte Murart, que facilita el pintar grafits i murals a la ciutat; el Cicle Set Ciències, que engloba un cicle de ponències sobre innovació científica; el Cicle ‘I love my computer’, per aprendre a utilitzar el sistema Linux; Esports al ras, amb activitats esportives; i Suport a les Iniciatives juvenils, amb activitats promogudes pels joves. A continuació es detallen les activitats que es realitzaran. Podeu ampliar la informació sobre els dies, els horaris i l’indret al document adjunt.

 

Edicions locals