Xavier Pluvins i Eduardo Ranchal, nous jugadors del CF Mollet UE

Els nous integrants del primer equip es van presentar a sobre la gespa del camp Germans Gonzalvo, juntament amb Kevin López i Iván Serrano.

El CF Mollet continua la seva tasca de reforçar l’equip de cara a la temporada vinent i la setmana passada va presentar els nous fitxatges de la plantilla. Per una banda, es va presentar l’adquisició de Xavier Pluvins i Eduardo Ranchal, tots dos provinents de la UDAT Gramanet, de Primera Catalana. En la presentació hi van ser presents dos altres nous jugadors, Kevin López i Iván Serrano, que feia uns dies s’havien confirmat com a nous integrants de l’equip.

 

Tant Eduardo Ranchal com Xavier Pluvins són jugadors ofensius. Eduardo Ranchal té 21 anys, i ha estat fixe a l’equip colomenc. "Suposa un repte venir a Mollet, m'agradaria ser un jugador important i treballaré per aconseguir-ho", remarca el nou davanter. Xavier Pluvins, de 20 anys, pot jugar de mitja punta o extrem. Aquesta temporada ha estat el 6è màxim golejador del grup 1 de la Primera Catalana amb 14 gols. 

 

Durant l’acte, també es van presentar dos nous jugadors. Es tracta d’Iván Serrano, de 27 anys i provinent del CF Ripollet (Segona Catalana). "Quan David Ortiz em va explicar el projecte no vaig dubtar un segon", explica aquest defensa central. L’altre nou jugador és Kevin López, de 18 anys, que puja del Juvenil A. "Crec que puc aportar coses grans i afronta la temporada amb il·lusió", indica.

 

El club ha confirmat aquests dies que Brian Quijada ha arribat a un acord i renova per una nova temporada més amb el primer equip.

Edicions locals