Carrefour ja té agència de viatges a Mollet

Av. Caldes de Montbui, 25 - Tel. 93 579 25 05

La nostra ciutat ja disposa d’una agència de viatges Carrefour, una franquícia molletana que disposa de tots els avantatges d’una gran empresa consolidada en el temps. Ara, sense moure’t de la ciutat, podràs organitzar el teu viatge gaudint de totes les comoditats i sempre a un preu molt assequible.

 


El tracte personalitzat i l’experiència en el món del viatges de l’emprenedora molletana que ha decidit obrir l’agència, fan de Carrefour Viatges Mollet un indret ideal on planificar les teves vacances. A Carrefour Viatges planifiquen tot tipus de sortides, des d’estàncies amb o sense vol, creuers, viatges de llarga distància, viatges de nuvis i tot tipus de viatges personalitzats segons les preferències de cada persona.

 


Si encara no tens planificades les teves vacances recorda que a Carrefour Viatges tenen sortides d’última hora com per exemple a Madeira (vol, 7 nits i esmorzar per uns 600 euros per persona) o l’Illa de La Palma (vol, 7 nits i mitja pensió des de 630 euros per persona). Visita l’agència i beneficia’t de les seves promocions: fins el 13 de desembre els nens menors de 12 anys poden anar gratuïtament a Disneyland Paris.

 

Edicions locals