Els equipaments municipals modifiquen l’horari durant l’estiu

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), els centres cívics i culturals, la Biblioteca de Can Mulà, el Museu Abelló, l’Oficina del Síndic Personer, l’Oficina Local d’Habitatge i el Servei de deixalleries modifiquen els seus horaris de l’1 de juliol a l’1 de s

Des de l’1 de juliol, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Mollet estarà oberta de 8h a 15h i tancarà per les tardes. L’horari d’estiu es vigent fins a l’1 de setembre.  A partir del proper 21 de juliol l’Ajuntament també farà el mateix horari.

 


Tots els centres cívics i culturals de la ciutat romanen oberts durant bona part del mes de juliol, excepte el centre cívic de Lourdes, que estarà tancat del 29 de juny al 31 d’agost. Podeu consultar els horaris exactes de cada centre el web municipal, al web de la revista o trucant als centres.

 


Pel que fa a la Biblioteca de Can Mulà, durant el mes de juliol obrirà de dilluns a divendres de 10h a 13.45h i de 16h a 20.30h (dilluns al matí tancat). Del 29 de juliol al 31 d’agost i els dissabtes del mes de juliol la Biblioteca estarà tancada per vacances.

 


El Museu de la ciutat obrirà durant el mes de juliol les tardes dels dijous, divendres i dissabtes (de 17h a 22h) i els dissabtes i diumenges al matí (d’11h a 14h). Durant el mes d’agost el Museu Abelló romandrà tancat a excepció dels dies de celebració de la Festa Major de Mollet (dissabte 15 d’agost de 17h a 22h i diumenge 16 d’agost d’11h a 14h i de 17h a 22h).

 


Un altre servei municipal que romandrà obert al ciutadà aquest juliol serà l’Oficina del Síndic Personer de Mollet. Les persones interessades podran demanar cita prèvia amb el Síndic durant el mes de juliol trucant al telèfon 93 544 00 71 o enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected]). L’oficina del Síndic Personer romandrà tancada durant el mes d’agost.

 


L’Oficina Local d’Habitatge estarà oberta durant els matins (de dilluns a divendres de 10h a 13h) i romandrà tancada per vacances del 10 al 28 d’agost.

 


Des del 1 de juny i fins el 31 d’agost l’horari del Servei Comarcal de Deixalleries a Mollet és de dimarts a divendres (de 10h a 13h i de 16h a 19h) i els dissabtes i diumenges (de 10h a 16h).

Edicions locals