Mollet amb Cuba recapta uns 1.000 euros per ajudar al Nepal

Els diners es destinaran a la Brigada Médica Cubana, que atén dels milers de víctimes dels terratrèmols que el Nepal va patir durant el mes de maig.

L’entitat solidària Mollet amb Cuba continua endavant amb la seva campanya solidària amb el Nepal. Durant la revetlla de Sant Joan, molts veïns i veïnes van contribuir en la campanya prenent els mojitos de la paradeta que l’associació havia instal·lat a Ca l’Estrada. Entre la recaptació d’aquella nit i els donatius altruistes, Mollet amb Cuba ha aconseguit recaptar al voltant de 1.000 euros. Aquests diners aniran destinats íntegrament a la Brigada Médica Cubana, que està treballant al Nepal per atendre els milers de víctimes causades pels terratrèmols de mitjans de maig. 

 

Mollet amb Cuba s’ha posat en contacte amb el Consulat de Cuba a Barcelona i amb el Instituto Cubano de Amistad con los Pueblos (ICAP) per transmetre’ls aquesta ajuda solidària i conèixer els detalls de la tasca que s’està duent a terme. A hores d’ara, els equips mèdics cubans porten realitzades més de 15.600 consultes mèdiques i gairebé 500 intervencions quirúrgiques. La campanya solidària de Mollet amb Cuba continua oberta i les aportacions econòmiques es poden fer al compte ES25 2013 0263 6402 0108 5173.

Edicions locals