El CC Plana Lladó presenta les novetats de la propera Pelegrí Pi

El 27è Memorial Pelegrí Pi se celebrarà el pròxim 4 d’octubre i els inscrits de l’any passat comptaran amb un descompte en la inscripció.

El Club Ciclista Plana Lladó ha donat a conèixer aquesta setmana el recorregut i els preus de la pròxima edició del Memorial Pelegrí Pi-Ciutat de Mollet. Enguany la Marxa Cicloturista se celebrarà el diumenge, 4 d’octubre, i arriba a la seva 27a edició. El recorregut serà de 94 quilòmetres i passarà per les localitats de Sant Llorenç Savall, Granera, Sant Feliu de Codines i Caldes, entre d’altres. La sortida tindrà lloc a les 8 del matí, des del pavelló Riera Seca de Mollet, que serà també la línia d’arribada.

 

Com que l’any passat la prova es va anular per culpa de la pluja, una de les novetats més destacades d’enguany és una rebaixa en el preu de les inscripcions per aquells que es van veure afectats. Així doncs, els inscrits de l’any passat que estiguin federats tindran un preu especial de 15 euros, si s’inscriuen abans del 2 d’octubre. A més, hi haurà premis per a cada categoria per als tres primers en la pujada a Granera. La Pelegrí Pi d’aquest any forma part de la I Donabike de cicloturisme, i és l’última cursa d’aquesta prova. Tots els participants rebran obsequis i hi haurà sorteigs de material, proporcionats pels patrocinadors.  

Edicions locals