El Club Ciclista Mollet afronta aquest cap de setmana una fita històrica

El club serà l’únic equip espanyol que disputarà el Tour Ain'ternational Rhöde-Alpes Valromey, a França, una prova internacional de referència en el món ciclista.

Aquest dissabte, 11 de juliol, el Club Ciclista Mollet participaran per primera vegada a la seva història en la prova internacional Tour Ain'ternational Rhöde-Alpes Valromey, a França. Es tracta d’una fita històrica, ja que és l’únic equip de tot Espanya que hi prendrà part. Dilluns passat, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, va rebre el president del CC Mollet, Toribio Muga, i el director esportiu de l’equip, Manuel Gonzalo, per fer la presentació oficial de l’equip que hi competirà. “És una gran oportunitat per al Club Ciclista Mollet per córrer a nivell internacional”, va indicar Josep Monràs. L’alcalde va recordar que, com a totes les grans proves ciclistes, el CC Mollet ha estat convidat per l’organització “perquè consideren que farà un gran paper, i això és possible gràcies a la tasca que el club porta anys desenvolupant i a la seva gran professionalitat”. Durant la roda de premsa, Josep Monràs va avançar la intenció de l’Ajuntament de proposar un conveni de col·laboració amb el Circuit de Catalunya per a que el Club Ciclista Mollet pugui entrenar-hi amb més assiduïtat que actualment i sense un cost econòmic afegit a l’entitat.

 

Per a Toribio Muga, president de l’entitat, la participació en aquest tour “és un regal i un honor”. Va recordar, però, que el resultat final és encara una incògnita, ja que els ciclistes seleccionats pel club “encara no han disputat una cursa de 4 dies”. Per la seva banda, el director esportiu del CC Mollet, Manuel Gonzalo, va confirmar que es tracta d’una gran cita “d’on sortiran els futurs campions del món i d’Europa”. El Tour Ain'ternational Rhöde-Alpes Valromey es disputa entre l’11 i el 14 de juliol, i hi prendran part 24 equips de diversos països. Cada etapa ronda els 100 quilòmetres de recorregut, però amb ports de muntanya als Alps de 1a categoria, que alimenten el prestigi de la prova francesa. L’equip molletà estarà format per David Casanovas, David Gijón, Daniel Mellado, Jonathan Granero i Iván Valle. Precisament, aquest cap de setmana, els joves ciclistes van realitzar dos entrenaments durs per la zona del Montseny, per preparar la cursa francesa.

Edicions locals