Del dijous 16 al dissabte 25 de juliol Gallecs celebra la seva Festa Major

Arriba la Festa Major de Gallecs amb més d’una vintena d’activitats distribuïdes en 10 dies. Dijous a la tarda es donarà el tret de sortida a la festa.

La Plaça de l’església de Gallecs serà l’escenari que donarà inici a la Festa Major de Gallecs. Enguany els joves de les assemblees en defensa de Gallecs de Palau-Solità i Plegamans, Parets del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda seran els encarregats d’organitzar els actes del primer dia, en col·laboració amb l’Associació de Veïns de Gallecs i l’Assemblea Popular de Mollet (APM).

 


Per la tarda la plaça de l’església començarà a acollir els primers assistents que participaran al sopar popular (20.30h) que dóna inici a la Festa Major de Gallecs. El sopar està format per pa amb tomàquet, botifarra, verduretes del Rave Negre i beguda. També, pels qui ho desitgin, es pot demanar l’opció vegetariana a través de correu electrònic ([email protected]). Els tiquets del sopar tenen un preu de 5 euros, si es compren anticipadament, i un preu de 7 euros el mateix dia de la trobada. Els tiquets es poden adquirir a L’Illa Llibreria (Mollet), al Restaurant El Jardí (Parets), a Cal Dolfo (Santa Perpètua de Mogoda) i al Casal Popular la Revolta (Palau, el dimecres de 19h a 20h). Tots els beneficis obtinguts es destinaran a la Plataforma per la Defensa de Gallecs.

 


Després del sopar hi haurà un concert (21.30h) on participaran els grups ‘Downtown Beggars’, ‘JBoys’ i ‘Cuchillo de Palo’. La nit clourà amb l’actuació del Dj ‘PD's’.

 


Els actes de la Festa Major de Gallecs continuaran fins el dissabte 25 de juliol amb diverses activitats. Més informació sobre la Festa Major de Gallecs a la revista de la setmana vinent.

Edicions locals